" Tehnologia este natura omului modern. (Octavio Paz.) "  
 
Web Design Hosting Sisteme Supraveghere
 
Home
Servicii
Portofoliu
Magazin IT
Contact
 
 
Folositi formularul de mai jos daca aveti intrebari sau daca doriti mai multe informatii!
 
Nume:
Companie:
Telefon:
E-mail:
Mesaj:
Cod:
 
 
 
Zona Zero Net
Portofoliul nostru cuprinde:
 
 
 
Pieseautomobil
Realizarea site-ului de imobiliare PieseAutomobil.ro, la realizarea site-ului au fost folosite tehnologii precum: PHP, CSS, JavaScript/Ajax, FireBird SQL.
Vindecasa
Realizarea site-ului de imobiliare VindeCasa.ro, la realizarea site-ului au fost folosite tehnologii precum: PHP, CSS, JavaScript/Ajax.
SNAP
Realizarea site-ului de prezentare pentru Sindicatul National al Agentilor de Politie. Au fost folosite tehnologii precum PHP, CSS, Javascript.
Nifty Subtitles Team
Realizarea logo-ului si a portalului de titrari niftyteam.ro. Au fost folosite tehnologii precum PHP, CSS, Javascript.
Katalina Barbu
Realizarea site-ului de prezentare pentru hair&makeup artist Katalina Barbu. Au fost folosite tehnologii precum PHP, CSS, Javascript.
The Lawyers
Realizarea site-ului de prezentare pentru cabinetul de avocati Ciotea & Constantinescu. Au fost folosite tehnologii precum PHP, CSS, Javascript.
Contab4U
Realizarea site-ului de prezentare pentru firma de contabilitate. Au fost folosite tehnologii precum PHP, CSS, Javascript.
Ephemera
OK Travel
Realizarea site-ului de prezentare pentru agentia de turism OK Travel. Au fost folosite tehnologii precum PHP, Ajax, Flash, CSS, Javascript.
HD Subtitles
Realizarea portalului de subtitrari hd-subtitles.ro, unde puteti gasi subtitrari in limba romana pentru filme in format HD. Au fost folosite tehnologii precum PHP, Flash, Ajax, CSS.
Cinesubs
Realizarea portalului de subtitrari cinesubs.ro, unde puteti gasi subtitrari in limba romana pentru cele mai noi filme. Au fost folosite tehnologii precum PHP, Flash, CSS.
Christian&Michelle Still
Realizarea site-ului de prezentare pentru salonul de coafor Cristian & Michelle (cmstill.ro). Au fost folosite tehnologii precum PHP, Flash, CSS.
Webmap
Realizarea directorului WEB, unde puteti gasi cele mai bune site-uri web impartite pe categorii. Au fost folosite tehnologii precum PHP,JavaScript, Flash, CSS.
Dr. Isac
Realizarea site-ului de prezentare pentru drisac.ro, website medical. Au fost folosite tehnologii precum JavaScript, Flash, CSS.
Nomenius
Realizarea site-ului de prezentare pentru nomenius.ro, firma ce inregistreaza marci in romania. Au fost folosite tehnologii precum PHP,JavaScript, Flash, CSS, Integrare blog.
Rosub
Realizarea portalului de subtitrari ROsub.ro , unde puteti gasi ultimele subtitrari in limba romana. Au fost folosite tehnologii precum PHP,AJAX, Flash, CSS.
Art Design
Reconstructia site-ului Artdesign.ro pe partea de grafica si programare pentru a oferi vizitatorilor un plus de accesibilitate si performanta. Noul site include si un magazin online. Au fost folosite tehnologii precum PHP,AJAX, Flash, CSS.
Kiwi Travel
Constructia site-ului de turism Kiwi Travel , un site complex cu oferte de tursm interne si externe. Au fost folosite tehnologii precum PHP,AJAX, Flash, CSS.
Floris Consulting
Realizarea si hostarea site-ului de prezentare Floris-consulting.ro pentru firma SC Floris Rom-Prod Consulting SRL.
Art Design
Proiectarea si configurarea sistemului de videointerfonie pentru ArtDesign. Sistemul consta in montarea a 200 de videointerfoane pe 4 scari intr-o zona rezidentiala.
ZZV
Realizirea portalului ZZV.ro , unde membri isi pot uploada videoclipurile preferate. Au fost folosite tehnologii precum PHP,AJAX, Flash, CSS.
Filezone
Reconstructia site-ului Filezone.ro pe partea de grafica pentru a oferi vizitatorilor un plus de accesibilitate si performanta. Website de stocare online a fisierelor, care pune la dispozitia utilizatorilor sai un spatiu generos de depozitare a fisierelor.
ICE Tuning
Realizarea si hostarea site-ului de tuning auto Ice-tuning.ro. Site-ul contine Magazin online , forum integrat , galerie de poze. Au fost folosite tehnologii precum PHP,AJAX, Flash, CSS.
Art Design
Proiectarea , realizarea si configurarea sistemului de supraveghere video complex pentru ArtDesign. Sistemul consta in montarea a 48 camere video pentru supravegherea spatiului interior si exterior al firmei.
Filezone
Website de stocare online a fisierelor, care pune la dispozitia utilizatorilor sai un spatiu generos de depozitare a fisierelor. Au fost folosite tehnologii precum PHP,AJAX, Flash, CSS.
Busteni ZZN
Firma noastra a proiectat si a dezvoltat website-ul, folosind tehnologii precum PHP, Flash, JavaScript,CSS.
Art Design
Firma noastra a proiectat si a realizat reteaua principala pentru ArtDesign (artdesign.ro)
Prieteni ZZN
Un portal complex, unde membrii pot lega prietenii, face schimb de poze, impresii, muzica si videoclipuri. Au fost folosite tehnologii precum PHP,AJAX, Flash, CSS.