" Indiferent cate resurse ai, intotdeauna nu sunt de ajuns. (Edward A. Murphy) "  
 
Web Design Hosting Sisteme Supraveghere
 
Home
Servicii
Portofoliu
Magazin IT
Contact
 
 
Folositi formularul de mai jos daca aveti intrebari sau daca doriti mai multe informatii!
 
Nume:
Companie:
Telefon:
E-mail:
Mesaj:
Cod:
 
 
 
Zona Zero Net va ofera urmatoareale servicii:
 
In functie de nevoile fiecarei firme, putem oferi pachete flexibile de mentenanta a echipamentelor de calcul care contin: mentenanta software , mentenanta software , administrare servere si echipamente retea
Aveti nevoie de un website de prezentare, sau o aplicatie web complexa? Zona Zero Net va asculta cerintele si nevoile si va ofera solutia personalizata care sa va satisfaca cu siguranta.
Aveti nevoie de hosting sau de un server dedicat pentru website-ul dumneavostra, sau pentru o aplicatie web complexa? Oricare ar fi nevoile dumneavoastra , Zona Zero Net va poate oferi solutia cea mai buna.
Avem in portofoliu solutii web accesibile, inovatoare si mai ales utilizabile pentru un numar mare de clienti. Experienta pe care o avem in acest domeniu ne permite sa avem idei noi pentru fiecare domeniu in parte.
Va putem oferi produse Electra sau Commax personalizate in functie de cerintele dumneavoastra. Proiecte pentru Case/Vile , blocuri de apartamente , zone rezidentiale , sau pentru proiecte mai complexe.
Lasati-ne pe noi sa avem grija de imaginea dumneavoastra, nu veti regreta nici un moment. Vom tine la zi continutul si functionalitatile site-ului, back-up saptamanal in siguranta maxima.
Folosind echipamente de ultima generatie si asigurand o instalare rapida vom pune la punct impreuna sistemul de supraveghere video perfect pentru nevoile dumneavoastra.
Avand cunostinte vaste in domeniul retelor de calculatoare expertii nostrii proiecteaza reteaua perfecta pentru necesitatiile dumneavoastra dupa care o realizam folosind echipamente de ultima generatie intr-un timp cat mai scurt sau putem sa o administram pentru dumneavoastra.