Servicii

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore magna sit voluptatem aliqua.

Serviciile noastre

Zona Zero Net este o firma tanara si dinamica, cu o echipa profesionista, capabila sa raspunda oricaror cerinte in domeniu IT.
Scopul nostru este de a oferi o gama variata de servicii IT.
Proiectare, realizare si administrare retele de calculatoare, Instalare si configurare servere cu sistem de operare Windows/Linux si statii de lucru, Mentenanta Website-uri, Webdesign / Logo design, Supraveghere Video, Consultanta IT, Achizitionarea de echipamente si servicii de internet, Rezervare domenii, WebHosting, Colocare servere / Servere dedicate.

Mentenanta IT

 

In functie de nevoile fiecarei firme, putem oferi pachete flexibile de mentenanta a echipamentelor de calcul care contin: mentenanta software, mentenanta hardware, administrare servere si echipamente retea.

Detalii

Web Design

Aveti nevoie de un website de prezentare, sau o aplicatie web complexa? Zona Zero Net va asculta cerintele si nevoile si va ofera solutia personalizata care sa va satisfaca cu siguranta.

Detalii

Mentenanta Website

Lasati-ne pe noi sa avem grija de imaginea dumneavoastra, nu veti regreta nici un moment. Vom tine la zi continutul si functionalitatile site-ului, back-up saptamanal in siguranta maxima.

Detalii

Interfonie

 

Va putem oferi produse Electra sau Commax personalizate in functie de cerintele dumneavoastra. Proiecte pentru Case/Vile , blocuri de apartamente , zone rezidentiale , sau pentru proiecte mai complexe.

Detalii

Videointerfonie

Va putem oferi produse Electra sau Commax personalizate in functie de cerintele dumneavoastra. Proiecte pentru Case/Vile , blocuri de apartamente , zone rezidentiale , sau pentru proiecte mai complexe.

Detalii

Supraveghere Video

Folosind echipamente de ultima generatie si asigurand o instalare rapida vom pune la punct impreuna sistemul de supraveghere video perfect pentru nevoile dumneavoastra.

Detalii

Hosting / Servere Dedicate

Aveti nevoie de hosting sau de un server dedicat pentru website-ul dumneavostra, sau pentru o aplicatie web complexa? Oricare ar fi nevoile dumneavoastra , Zona Zero Net va poate oferi solutia cea mai buna.

Detalii

Proiectare / Administrare retea

Avand cunostinte vaste in domeniul retelor de calculatoare expertii nostrii proiecteaza reteaua perfecta pentru necesitatiile dumneavoastra dupa care o realizam folosind echipamente de ultima generatie intr-un timp cat mai scurt sau putem sa o administram pentru dumneavoastra.

Detalii

Site-uri de prezentare

Avem in portofoliu solutii web accesibile, inovatoare si mai ales utilizabile pentru un numar mare de clienti. Experienta pe care o avem in acest domeniu ne permite sa avem idei noi pentru fiecare domeniu in parte.

Detalii